LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Welfsels en predallen

Vloerelementen vormen een belangrijk onderdeel van de ruwbouw van elke constructie. Bovendien vormen ze ook de scheiding tussen de verschilende verdiepingen van een gebouw, en dat op zowel visueel, akoestisch als thermisch gebied. Bij bouwmaterialenhandel Wijckmans in Ham vind je dan ook verschillende soorten vloerelementen zoals welfsels en predallen.

Welfsels in verschillende maten en uitvoeringen

Welfsels zijn betonnen vloerelementen die dienen als basis van een bouwlaag. Ze hebben dan ook een belangrijke ondersteunende functie, aangezien ze steeds de muren van de bovenliggende verdieping moeten dragen. Om in elk bouwproject te passen worden ze vaak in verschillende maten en uitvoeringen gebruikt.

Vloerelementen zoals welfsels, predallen (breedvloerplaten) vind je ook terug bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham (Limburg).

Bij Wijckmans kan je welfsels kiezen met een breedte van 30cm of 60cm, die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. In overleg met de klant of architect kunnen er bovendien ook nog bijkomende wijzigingen worden aangebracht zoals een verlaagd uiteinde, sparingen, hamerkoppen enzovoort.

 

Predallen of breedvloerplaten

Net zoals welfsels hebben ook predallen een belangrijke, dragende functie. Een verschil met betonnen welfsels is dat predallen (of breedvloerplaten) breder en lichter zijn. Deze geprefabriceerde vloerelementen vormen een soort bekisting die na het aanbrengen van de nodige bijwapening volgestort moet worden met beton, zodat je een volle betonvloer bekomt. Met predallen kan je in één handeling dan ook grote oppervlakken dichtleggen, op een snelle en vlotte manier. Bij Wijckmans kan je terecht voor predallen op maat en zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking. Vloerelementen zoals welfsels, predallen (breedvloerplaten) vind je ook terug bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham (Limburg).

 

Een solide woning begint bij Wijckmans

Voor allerlei bouwmaterialen voor de ruwbouw van je woning moet je bij Wijckmans in Ham (Limburg) zijn. Zo vind je bij ons betonnen welfsels en predallen, maar ook potten en balken. Deze zijn een interessant alternatief voor geprefabriceerde betonnen vloerelementen bij renovaties. Zoek je een bouwmaterialen firma waarop je kan vertrouwen? Ga dan zeker eens langs bij Wijckmans! Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige know how om onze klanten te helpen bij elk bouwproject.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.