LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Dakbedekking

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van een woning. Zo is de kwaliteit van de dakbedekking bepalend voor het algemeen comfort en zullen dakpannen of leien ook het uitzicht van je woning sterk mee bepalen. Daarom is het belangrijk dat je voor gepaste dakbedekking kiest. Bouwmaterialen Wijckmans beschikt over een ruim assortiment aan dakbedekking, bestaande uit zowel dakpannen als leien.

Verkoop van dakpannen en leien

Dakpannen zijn in België nog steeds de meest gebruikte dakbedekking. Toch is er ook een publiek dat het egale uitzicht van een leien dak ten zeerste weet te appreciëren. Zo zullen de bewoners van een moderne woning de traditionele dakpannen al wat vaker vervangen door leien. Het uiterlijke verschil tussen dakpannen en leien bestaat erin dat een dakpan een gebogen zijkant heeft, terwijl een lei eerder een vlak geheel is.

Dakpannen zijn de meest gebruikte dakbedekking, maar ook leien zijn mogelijk.
Bovendien vereist het leggen van leien meer kennis dan het leggen van dakpannen; het plaatsen van leien kan dus niet door elke doe-het-zelver gedaan worden. Of je nu op zoek bent naar dakpannen of leien, voor dakbedekking in Limburg ben je bij Wijckmans sowieso aan het juiste adres. Zo verkopen wij Pottelberg dakpannen, Narvik dakpannen en ook Eternit dakbedekking (zowel Eternit leien als Eternit dakpannen). Ben je er nog niet helemaal uit welke dakbedekking je gaat gebruiken voor jouw woning? Geen probleem, bij Wijckmans weten we wel raad!
Bij Wijckmans in Limburg zijn diverse soorten dakbedekking verkrijgbaar. Zo hebben we dakpannen en leien van diverse merken.

Diverse soorten dakbedekking te koop bij Wijckmans

Dakbedekking is een essentiële factor die het uitzicht en het comfort van een woning mee bepaalt. Daarom is het belangrijk dat je de gepaste dakbedekking voor jouw woning kiest.

Bouwmaterialen Wijckmans is een specialist wat betreft leien en dakpannen in Limburg. Merken als Eternit, Pottelberg en Narvik behoren tot ons uitgebreide assortiment van dakbedekking. Wil je graag de prijzen van onze dakbedekking kennen, dan kan je ons steeds vrijblijvend contacteren. Voor dakbedekking moet je bij Wijckmans in Ham zijn!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.