LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Betonblokken

Bouwmaterialen Wijckmans in Ham beschikt over een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten geproduceerd worden. Zo vind je bij Wijckmans ook betonblokken. Het gewicht en de afmetingen van deze betonblokken zijn uiteenlopend, zodat we voor ieder project de geschikte betonblokken kunnen leveren. De betonblokken van Wijckmans in Limburg staan bovendien garant voor vormvastheid, een zuivere structuur en onfeilbare sterkte.

Cellenbetonblokken en argexblokken

Bij Wijckmans kan je terecht voor allerlei blokken, zoals cellenbetonblokken en argexblokken. Cellenbetonblokken, oftewel ytong-blokken, zijn witte blokken die een erg grote cellenstructuur hebben. Omdat deze cellen lucht vasthouden hebben cellenbetonblokken een heel hoge isolatiewaarde. Door een dikkere ytong-blok als binnenmuur te gebruiken is extra isolatie dan ook overbodig.

Bij Bouwmaterialen Wijckmans kan je terecht voor allerlei betonblokken, zoals cellenbetonblokken en argexblokken.

Argexblokken op hun beurt bevatten, naast de standaard ingrediënten van betonblokken, ook de zogenaamde argexkorrels. Dankzij deze korrels worden argexblokken lichter en hebben ze ook een goede isolatiewaarde.

 

Betonblokken metselen of lijmen?

De iets ruwere vorm van gewone betonblokken maakt dat ze best dienen om te metselen.  Vandaag de dag bestaan er ook blokken die verlijmd kunnen worden. Of men de betonblokken gaat lijmen of metselen hangt echter af van verschillende factoren. Zo zullen cellenbetonblokken bijvoorbeeld verlijmd worden met ytonglijm om koudebruggen te vermijden. Voor meer informatie over het lijmen of metselen van betonblokken kan je steeds vrijblijvend contact opnemen met Wijckmans.

Betonnenblokken in Limburg, die vind je bij Wijckmans! Cellenbetonblokken, argexblokken, en ga zo maar verder: voor het optrekken van muren bieden wij een veelheid aan mogelijkheden.

Betonblokken bij Wijckmans in Limburg

Betonnenblokken in Limburg, die vind je bij Wijckmans! Cellenbetonblokken, argexblokken, en ga zo maar verder: voor het optrekken van muren bieden wij een veelheid aan mogelijkheden. Ben je nog op zoek naar de geschikte betonblokken voor jouw project, of vraag je je af wat de kostprijs van betonblokken is? Vraag dan gerust informatie op bij Wijckmans. Dit kan telefonisch, via e-mail, of je kan een bezoekje brengen aan onze showroom in Ham. Bij Wijckmans staan we altijd voor je klaar!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.