LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Natuursteen vloeren

Ben je op zoek naar een materiaal met een uniek uitzicht dat bovendien tegen een stootje kan? Dan zit je goed met natuursteen. Voor binnen of buiten, van natuursteen tegels tot natuursteen trappen: er zijn eindeloze mogelijkheden. Voor natuursteen in Limburg moet je bij Wijckmans in Ham zijn!

De uniciteit en duurzaamheid van natuursteen

Zoals elk natuurproduct zal je ook bij natuursteen nooit twee dezelfde exemplaren vinden. Wie natuursteen gebruikt in zijn interieur, kan bovendien levenslang genieten van de uniciteit van dit materiaal. Zo kan natuursteen tegen een stootje en zullen vloeren of trappen in natuursteen met de jaren alleen maar meer karakter krijgen. Heb je vragen over het onderhoud van jouw natuursteen vloeren of trappen? Dan staat Wijckmans altijd voor je klaar met professioneel advies en de nodige onderhoudsproducten.

 

Een waaier van mogelijkheden met natuursteen

Dankzij de duurzaamheid van natuursteen kan dit materiaal voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo is natuursteen niet alleen ideaal voor vloeren, maar zijn ook natuursteen trappen erg populair.

Van natuursteen trappen tot natuursteen tegels: voor natuursteen in en rond Limburg zit je goed bij bouwmaterialenhandel Wijckmans.

Bovendien is het niet verwonderlijk dat natuursteen zowel voor binnen als voor buiten gebruikt kan worden. Voor meer informatie over natuursteen en zijn vele toepassingen kan je altijd terecht bij bouwmaterialenhandel Wijckmans.

 

Natuursteen kopen bij Wijckmans in Ham

Van natuursteen tegels tot natuursteen trappen, en van natuursteen voor binnen tot natuursteen voor buiten: bij onze bouwmaterialenhandel vind je allerlei toepassingen van natuursteen. Wil je dit materiaal graag eens in het echt bekijken, dan kan je altijd een bezoekje brengen aan onze ruime toonzaal. Deze is gelegen te Ham en makkelijk bereikbaar vanuit de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ook voor vrijblijvend advies of om prijs te vragen voor natuursteen, ben je bij Wijckmans aan het juiste adres.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.