LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Andere betonproducten

Wijckmans in Ham spitst zich onder andere toe op betonnen putten, stortbeton, stabilisé en chape, maar ook andere betonproducten behoren tot onze mogelijkheden. Al deze betonproducten worden bovendien geproduceerd in onze eigen betoncentrale in Limburg, zodat wij garant staan voor een perfecte kwaliteit en service.

Welfsels

Welfsels, oftewel betonnen vloerelementen, worden vaak in verschillende maten en uitvoeringen gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Je kan welfsels kiezen met een breedte van 30cm of 60cm, die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. In overleg met de klant of architect kunnen er bovendien ook nog bijkomende wijzigingen worden aangebracht zoals een verlaagd uiteinde, gaten voor waterafvoer, enzovoort.

Niet alleen betonnen putten, betonnen keerwanden en predallen behoren tot onze betonproducten, ook chape, welfsels en stabilisé kan je in onze betoncentrale te Limburg verkrijgen.

Predallen

Predallen worden ook wel breedvloerplaten genoemd. Ze zijn breder en lichter dan betonnen welfsels en vormen een soort bekisting die nog met beton volgestort moet worden. Met deze predallen kan je in één handeling grote oppervlakken dichtleggen, op een snelle en vlotte manier. Daarenboven kan je ook bij predallen verschillende afwerkingsmogelijkheden kiezen.

 

Betonnen keerwanden

Betonnen keerwanden worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo zijn keerwanden een ideaal materiaal om doeltreffend en goedkoop een opslagruimte te voorzien, maar worden ze bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als geluidsschermen. Zelfs bij tuinaanleg worden keerwanden steeds vaker aangewend om niveauverschillen op te vangen.

 

Van chape tot keerwanden: bij Wijckmans vind je wat je zoekt

Voor allerlei betonproducten ben je bij Wijckmans in Ham aan het goede adres. Niet alleen betonputten, chape, stortbeton en stabilisé behoren tot onze mogelijkheden, maar ook voor ander betonproducten zoals welfsels, predallen en keerwanden kan je bij ons terecht. Wil je graag meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met bouwmaterialen Wijckmans in Ham.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.