LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Betonproducten

Wijckmans in Ham beschikt over een eigen betoncentrale voor de productie van betonnen putten en andere specifieke betonproducten. Naast putten kan je als grondwerker, tuinaanlegger, aannemer of particulier bij onze betoncentrale eveneens terecht voor het leveren of afhalen van stortbeton of stabilisé, zowel met vrachtwagens als met aanhangers voor kleinere hoeveelheden.

Betonnen putten

Een van de specialiteiten van Wijckmans is de productie van betonnen putten. Concreet gaat het dan om regenwaterputten, septische putten, kleinschalige waterzuiveringsinstallaties, enzovoort. Ons gamma loopt van 2.000 liter tot maar liefst 20.000 liter; een hoog volume dat slechts weinig andere betonfabrikanten halen.

Voor onze betonproducten zoals betonnen putten, stortbeton en stabilisé hebben we een eigen betoncentrale in Limburg.

Betonblokken, stortbeton, stabilisé en chape

Voor allerlei betonnen benodigdheden voor de opbouw van je woning zit je eveneens goed bij Wijckmans. Betonblokken, zoals cellenbetonblokken en argexblokken, behoren tot ons gamma en ook stortbeton, stabilisé en chape kan je bij ons vinden.

 

Ook andere betonproducten

Naast betonnen putten, betonblokken, stortbeton, stabilisé en chape kan je bij ons ook terecht voor allerlei andere betonproducten. Welfsels, predallen en keerwanden kunnen bijvoorbeeld ook vervaardigd worden in onze betoncentrale in Limburg.

 

Wijckmans garandeert je betonproducten van de hoogste kwaliteit

Naast betonproducten kunnen wij je ook voorzien van alle toebehoren, zoals pompen en filters voor betonnen putten. Voorts is alle maatwerk voor het boren van gaten of aansluitingen op de gewenste hoogtes perfect mogelijk. Naast een eigen betoncentrale beschikken we eveneens over een eigen transportdienst, zodat we altijd korte leveringstermijnen voorzien; zowel voor standaardproducten als voor maatwerk. Omdat we de volledige productie zelf in handen hebben, staan wij bovendien garant voor een perfecte kwaliteit.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.