LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Ruwbouwmaterialen

Ruwbouwmaterialen vormen de basis van een woning. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor stevige ruwbouwmaterialen van een hoge kwaliteit. Wijckmans in Ham levert alle benodigde ruwbouwmaterialen om je gedurende het hele bouwproces bij te staan. Verschillende producten, in allerlei vormen en kleuren, vind je bij bouwmaterialen Wijckmans!

Isolatiematerialen

Voor isolatiematerialen ben je bij Wijckmans aan het juiste adres. Wij verkopen isolatiematerialen zoals glaswol en rotswol, en ook isolatieplaten behoren tot ons uitgebreide assortiment. DIBA vochtwerende isolatiefolie en Isolfix muurhaken kan je eveneens terugvinden in onze bouwshop in Ham!

Als specialist in bouwmaterialen beschikt Wijckmans over een groot aanbod aan algemene ruwbouwmaterialen. Naast stabilisé, zand en cement bieden wij allerhande betonproducten zoals funderingsbeton, betonnen welfsels en betonwapening.

Algemene ruwbouwmaterialen

Als specialist in bouwmaterialen beschikt Wijckmans over een groot aanbod aan algemene ruwbouwmaterialen. Naast stabilisé, zand en cement bieden wij allerhande betonproducten zoals funderingsbeton, betonnen welfsels en betonwapening. Ook Murfor of een luchtbelvormer zoals mortelolie kan je bij Wijckmans vinden. Wil je graag advies in verband met jouw specifieke project, dan staan wij je bij met raad en daad!

 

Gevelmaterialen

Wijckmans heeft gevelstenen van allerlei verschillende merken, waaronder Terca en Vandersanden. Daarnaast behoort ook het duurzame en isolerende cellenbeton tot ons gamma, samen met snelbouwstenen en betonblokken voor het optrekken van binnenmuren of het construeren van stevige keldermuren.

Bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham ben je aan het juiste adres voor allerhande ruwbouwmaterialen. Of je nu op zoek bent naar isolatiematerialen, algemene ruwbouwmaterialen, gevelmaterialen of dakbedekkingsmaterialen, wij hebben het allemaal!

Dakbedekkingsmaterialen

Omdat het dak een van de belangrijkste onderdelen is van een woning, is het belangrijk om voor goede dakbedekkingsmaterialen te kiezen. Bij Wijckmans vind je zowel dakpannen als leien, van merken zoals Pottelberg en Eternit. Ben je er nog niet helemaal uit welke dakbedekkingsmaterialen je gaat gebruiken voor jouw woning? Geen probleem, bij Wijckmans weten we wel raad!

Voor ruwbouwmaterialen moet je bij Wijckmans zijn

Bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham ben je aan het juiste adres voor allerhande ruwbouwmaterialen. Of je nu op zoek bent naar isolatiematerialen, algemene ruwbouwmaterialen, gevelmaterialen of dakbedekkingsmaterialen: alle kleine en grote materialen die nodig zijn om jouw groot project tot een goed einde te brengen, vind je bij Wijckmans. Naast de benodigde producten kunt u ook altijd bij ons terecht voor professioneel advies. Wijckmans kan elk project aan, van klein tot groot!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.