LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Tegelvloeren

De laatste jaren zijn tegels een echt modeproduct geworden. Daarom vinden we het bij Wijckmans in Ham erg belangrijk om in te spelen op de allerlaatste trends en designs. Bij ons kan je dan ook terecht voor eender welke stijl van tegels: van rustiek tot modern en trendy, grijze vloertegels of witte vloertegels, tegels voor de badkamer of de keuken, enzovoort. Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende ruimtes en gebouwen.

Natuursteentegels en keramische tegels

Wie kiest voor tegels heeft de keuze tussen natuursteentegels en keramische tegels. Keramische tegels bestaan uit een basis van klei en worden gebakken onder zeer hoge temperaturen. Natuursteentegels worden daarentegen uit een grote steen gesneden of gekapt, en behouden zo hun natuurlijke en unieke uiterlijk.

Wie kiest voor tegels heeft de keuze tussen natuursteentegels en keramische tegels.

Voor meer informatie over keramische tegels en natuursteentegels kan je altijd terecht bij Wijckmans!

 

De vele voordelen van tegels

Tegels hebben een heleboel voordelen te bieden. Om te beginnen zijn ze erg makkelijk te onderhouden: een natte doek volstaat al om vlekken en vuil te verwijderen. Bovendien vormt een tegelvloer een vrij egale oppervlakte, zodat vuil niet tussen de tegels kan terechtkomen. Verder zijn tegels ook een duurzaam materiaal en kunnen ze makkelijk geplaatst worden. Uiteraard kan je hiervoor best beroep doen op een vakman, zodat je een leven lang kan genieten van de tegels in jouw woning.

Voor tegels in Limburg moet je bij bouwmaterialenhandel Wijckmans zijn!

Tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, ...

Met tegels kan je alle kanten op. Witte vloertegels, zwarte vloertegels, grijze vloertegels, zelfs roze of groene vloertegels: allerlei diverse kleuren zijn mogelijk. Dit geldt bovendien niet enkel voor vloertegels, want ook wandtegels zijn in allerlei kleuren en maten te verkrijgen. Van tegels voor de badkamer tot tegels voor de keuken, de woonkamer of zelfs tegels voor buiten: bij Wijckmans in Ham vindt iedereen wat hij zoekt.

 

Tegels in Limburg

In onze toonzaal in Ham, in de Limburgse Kempen, kan je ons uitgebreide assortiment aan wand- en vloertegels komen bekijken. Bij ons vind je tegels in allerlei diverse kleuren, maten en vormen zodat ze ongetwijfeld in elke interieurinrichting passen!

Omdat we bij Wijckmans rechtstreeks grote volumes aankopen, hebben wij bovendien de mogelijkheid om stockmateriaal aan te bieden. Dit heeft, naast de snelle service, ook een prijstechnisch voordeel naar onze klanten toe. Voor tegels in Limburg moet je bij bouwmaterialenhandel Wijckmans zijn!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.