LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Lentekriebels? Maak jouw tuin lenteklaar!

 

Het einde van de winter nadert en de eerste zonnestralen kondigen het begin van de lente aan, het ideale moment om je tuin te upgraden. Bij bouwmaterialen Wijckmans kan je terecht voor buitenafwerking die sfeer en functionaliteit combineert.

Buitenafwerking met grind, klinkers en tegels

 

Grind, klinkers en tegels: het zijn drie materialen waarmee je vele kanten uit kan voor de inrichting van de buitenafwerking van je woning. Combineer deze materialen eindeloos tot een tuinontwerp dat perfect bij jouw woning past.

Wijckmans beschikt over een ruim aanbod aan klinkers en tegels. Ze bestaan in verschillende formaten en uitvoeringen. Net zoals klinkers lenen ook tegels zich perfect voor de creatie van een sfeervol en functioneel terras.

Wanneer je tegels en grind combineert, kies je voor een zowel esthetische als functionele tuininrichting. De grindlaag zorgt ervoor dat de bodem voldoende bedekt is en er toch nog voldoende regenwater in de grond kan sijpelen. De waterdoorlaatbaarheid van je tuin blijft gegarandeerd.

Niveauverschillen: betonboorden en keerwanden

 

Naast een gezellige tuin, wil je ook een buitenomgeving die functioneel is. Om niveauverschillen te overbruggen, kan je gebruik maken van keerwanden of betonboorden. Deze zorgen voor een perfecte afboording van je tuin.

 

Denk bij de afwerking van je buitenomgeving zeker ook aan voldoende afwateringsmogelijkheden. Met aangepaste drainagetoepassingen kom je nooit voor verrassingen te staan.

Sfeerverlichting

 

Als kers op de taart heeft Wijckmans een uitgebreid aanbod aan sfeerverlichting zodat jij ook ’s avonds volop van je tuin kan genieten. Sfeerverlichting is een meerwaarde in je buitenafwerking, net als de meer praktische producten zoals een aangepaste brievenbus voor in de voortuin.

Wil je inspiratie opdoen voor je buitenafwerking? Kom dan zeker langs in het 24/7 geopende tuintoonpark van Wijckmans in Ham. Kom je tijdens de openingsuren langs? Dan ondersteunen onze ervaren medewerkers je graag in het maken van de juiste tuinkeuzes.
Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.