LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Gevelstenen

Net zoals de keuze van dakbedekking is ook de keuze van de gevelstenen heel belangrijk voor wie bouwt of verbouwt. De gevelstenen bepalen immers het uitzicht van een woning. Bij Wijckmans in Ham vind je gevelstenen in allerlei kleuren en maten en van verschillende merken, zodat iedereen de gevelstenen kan kiezen die bij zijn woning passen. Bovendien beschikken we over referentielijsten van diverse woningen en projecten die met onze gevelstenen gerealiseerd werden. Vraag ernaar in onze toonzaal!

Gevelstenen in alle soorten en maten

Zoals het cliché zegt is de Belg geboren met een baksteen in zijn maag. Bakstenen zijn dan ook nog steeds de meest gebruikte vorm van gevelbekleding. Voor bakstenen in Limburg moet je bij Wijckmans zijn! Qua kleur is er bij ons voor ieder wat wils: grijze gevelstenen, witte gevelstenen, zwarte gevelstenen, noem maar op. Bovendien kan je bij Wijckmans gevelstenen kopen van diverse fabrikanten. Vandersanden, Terca, Desaegher, Heylen, Vandemoortele en Nelissen zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod. Uiteraard voldoen onze moderne gevelstenen aan alle kwaliteitseisen, zodat je kan rekenen op een optimaal resultaat. Voor mooie, duurzame, kwalitatieve gevelstenen ben je bij Wijckmans aan het juiste adres! Voor de prijzen van onze gevelstenen mag u ons steeds vrijblijvend contacteren.

 

Wij helpen u bij de zoektocht naar de ideale gevelstenen

Ben je op zoek naar de ideale gevelstenen om jouw woning de juiste uitstraling te geven?

Bakstenen en snelbouwstenen zijn de meest gebruikte gevelstenen in België.
Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de showroom van bouwmaterialen Wijckmans in Ham. Voor gevelstenen in de omgeving van Limburg zijn wij namelijk de ideale partner. En heb je moeite om de juiste gevelstenen te kiezen? Geen probleem, onze medewerkers helpen je graag om de knoop door te hakken! Dankzij onze jarenlange ervaring kan je bij ons rekenen op professioneel advies op maat. Voor een prijslijst mag u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. Bovendien vind je bij Wijckmans niet enkel gevelstenen; ook voor snelbouwstenen en dergelijke ben je hier aan het juiste adres!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.