LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Parketvloeren

Parket is een verzamelnaam voor verschillende houtsoorten die als houten vloeren gebruikt kunnen worden. Zo kan je parket verkrijgen in verschillende soorten waaronder bijvoorbeeld visgraat parket, en zal elke parketvloer een uniek uiterlijk hebben. Omdat parket zo'n gevarieerd karakter heeft, is er voor elke interieurstijl wel een gepaste parketvloer. Ben je op zoek naar parket in de omgeving van Limburg? Lees dan snel verder, want Wijckmans is het ideale bedrijf voor het vinden van een geschikte parketvloer!

De uniciteit van parketvloeren

Parket is altijd al een absolute topper geweest onder de vloersoorten. Dat komt niet enkel door de warme uitstraling die typisch is voor een parketvloer, maar ook door de uniciteit van de vloer. Net zoals bij natuursteen heeft de natuur zijn sporen nagelaten op elke parket, zodat geen enkele soort helemaal gelijk is aan een andere.

Ga voor parket.

De ideale parketvloer kiezen

Bij het kiezen van een geschikte parketvloer moet je niet enkel rekening houden met het uiterlijk van het parket. Ook de bestemming van de parketvloer speelt een belangrijke rol. Zo vereist een druk belopen ruimte, zoals de keuken, een hardere houtsoort omdat deze beter bestand is tegen beschadigingen. Bovendien moet je parket ook behandelen om de duurzaamheid van de parketvloer te garanderen. Je kan het parket lakkenvernissen, of speciale olie voor parketvloeren kopen.

 

Wil je parket plaatsen in de badkamer, dan moet je een parketsoort kiezen die bestand is tegen vocht en temperatuurschommelingen. Om er zeker van te zijn dat je jouw parketvloer correct behandelt, kan je met al je vragen terecht bij Wijckmans.

Vind jouw parket bij Wijckmans!

Parket kopen doe je bij Wijckmans

Wil je een mooie parketvloer in jouw woning? Dan kan je deze zonder al te veel moeilijkheden zelf leggen, of ons om hulp vragen. Naast de parketvloeren verkopen wij ook alle producten die nodig zijn om parket te onderhouden. Indien je vragen zou hebben over het behandelen van jouw parketvloer, nemen wij graag de tijd om je verder te helpen.

Wie graag wil weten wat parket kost, kan een bezoekje brengen aan onze showroom om de prijzen van ons parket te bekijken. Ben je op zoek naar een mooie parketvloer, kom dan zeker eens langs want parket kopen dat doe je bij Wijckmans!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.