LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Buitenafwerking

Bouwmaterialen Wijckmans beschikt over een ruim assortiment aan klinkers (betonklinkers en kleiklinkers), terrastegels, natuurstenen tegels enzovoort. Ben je op zoek naar de perfecte buitenafwerking voor jouw woning, dan vind je bij Wijckmans zeker iets naar jouw wens!

Buitenafwerking met klinkers

De keuze in klinkers is bij Wijckmans zo goed als onbeperkt! Zo verkopen we niet enkel betonklinkers maar ook kleiklinkers. Betonklinkers of betonstraatstenen worden vervaardigd uit beton terwijl kleiklinkers worden gebakken. Kleiklinkers kan je zowel gebruiken in de tuin wanneer je bijvoorbeeld een terras wil aanleggen, als in openbare ruimtes. Enkele voordelen van klinkers als buitenafwerking zijn hun duurzaamheid en fraaie uitzicht.

Alles voor jouw buitenafwerking: van klinkers, kasseien en natuursteen tot verkoop brievenbussen.

Natuursteen als buitenafwerking

Dankzij onze rechtstreekse import uit landen als Vietnam en China is het aanbod van natuursteen bij Wijckmans zeer uitgebreid. Natuursteen is een milieuvriendelijk, duurzaam product dat je kan gebruiken als buitenafwerking om opritten en tuinpaden aan te leggen of als terrastegels. Onze natuursteen is te verkrijgen in onder andere tegels, oude kasseidallen en plavuizen. Onregelmatige formaten zoals flagstones kan je uiteraard ook in onze afdeling buitenafwerking vinden.

Bij tegelhandel en Bouwmaterialen Wijckmans vind je alles om je buitenafwerking tot in de puntjes af te werken.

Verkoop van brievenbussen en siergrind

Natuurlijk houdt ons aanbod van buitenafwerking meer in dan louter klinkers, kasseien of natuurstenen tegels. Bij tegelhandel en Bouwmaterialen Wijckmans vind je alles om je buitenafwerking tot in de puntjes af te werken. Wij kunnen je ook verder helpen met brievenbussen en siergrind. Het siergrind kan bij ons worden afgehaald of door ons in Big-Bags of los worden geleverd.

Klinkers, natuursteen, allerhande soorten tegels en meer

Bij Wijckmans vind je verschillende mogelijkheden om de buitenafwerking van je woning tot in de puntjes te verzorgen. Als tegelhandel kunnen we diverse soorten klinkers en terrastegels leveren, en ook brievenbussen en siergrind behoren tot de mogelijkheden. In onze showroom kan je bovendien al onze bouwmaterialen komen bekijken. Voor buitenafwerking ben je bij Wijckmans aan het juiste adres!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.