LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Betonnen putten

Een van de specialiteiten van Wijckmans in Ham is de productie van betonnen putten. Concreet gaat het om regenwaterputten, septische putten, kleinschalige waterzuiveringsinstallaties oftewel iba's, en ga zo maar verder. Ons gamma loopt van 2.000 liter tot maar liefst 20.000 liter; slechts weinig betonfabrikanten halen dit hoge volume voor een voegloos betonnen geheel. Voor betonnen putten is Wijckmans uit Ham (Limburg) dus jouw geknipte partner!

Regenwaterputten

Wie een regenwaterput wil plaatsen is bij Wijckmans aan het juiste adres. Door een regenwaterput kan je heel wat water besparen omdat een groot deel van het drinkwater vervangen kan worden door regenwater. Bovendien behoort ook de Optima-regenwaterput tot ons gamma: in deze kant-en-klare regenwaterput zit alles voorgemonteerd.

Een van de specialiteiten van Wijckmans in Ham is de productie van betonnen putten. Concreet gaat het om regenwaterputten, septische putten, kleinschalige waterzuiveringsinstallaties oftewel iba's, en ga zo maar verder.

De filter, een drijvende aanzuigslang, een terugslagklep, ... Kom dit systeem snel ontdekken in onze toonzaal in Ham, in de gezellige Limburgse Kempen.

 

Septische putten

Bij onze bouwmaterialenhandel kan je ook terecht voor septische putten. Voor particuliere woningbouw zullen meestal kleinere septische putten geplaatst worden, terwijl bij industriële of grotere installaties andere dimensioneringsnormen gelden. Groot of klein, geen enkel karwei is te veel gevraagd voor Wijckmans!

Naast regenwaterputten, septische putten en iba's kan je bij Wijckmans in Ham ook terecht voor controleputten, toezichtsputten, sterfputten en olie- en vetafscheiders.

Kleinschalige waterzuivering met iba's

Iba staat voor individuele behandeling van afvalwater, oftewel een systeem voor kleinschalige waterzuivering. Met deze iba's kan je zelf instaan voor de zuivering van je afvalwater. De behandeling van het water gebeurt in verschillende stappen en leidt tot biologisch gezuiverd water dat je zonder problemen mag lozen, of dat via infiltratie in de bodem kan verdwijnen.

Betonnen putten van de hoogste kwaliteit

Naast regenwaterputten, septische putten en iba's kan je bij Wijckmans in Ham ook terecht voor controleputten, toezichtsputten, sterfputten en olie- en vetafscheiders. Bovendien kunnen we je ook voorzien van alle toebehoren zoals pompen en filters. Voorts behoort alle maatwerk voor het boren van gaten of aansluitingen op de gewenste hoogtes tot onze mogelijkheden, en zorgen wij steeds voor korte leveringstermijnen. Omdat we de volledige productie zelf in handen hebben, staat Wijckmans garant voor betonnen putten van een perfecte kwaliteit

Technische fiches

De technische fiches van onze putten vind je hier.

Plaatsingsvoorschriften

De plaatsingsvoorschriften van onze putten vind je hier.

Bij hoge grondwaterstand moeten er extra maatregelen getroffen worden.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.