LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Onderhoudsproducten en toebehoren

Om een leven lang te kunnen genieten van de vloeren in jouw woning, spreekt het voor zich dat deze goed onderhouden moeten worden. Elk type vloer vraagt echter een andere manier van onderhoud. Parket, laminaat, tegels of natuursteen: Wijckmans in Ham weet raad! Daarenboven kan je bij ons niet enkel terecht voor onderhoudsproducten. Ook alle toebehoren en benodigdheden voor bijvoorbeeld het plaatsen en egaliseren van vloeren kan je vinden in onze bouwshop.

Het plaatsen en egaliseren van vloeren

Wie graag zelf aan de slag wil gaan om zijn vloeren te plaatsen, vindt bij Wijckmans alles wat hij nodig heeft. Vloerprofielen, vloerlijmen, ... Alles voor jouw bouwproject kan je verkrijgen bij onze bouwmaterialenhandel. Ook voor het egaliseren van vloeren beschikken wij over alle benodigdheden. Wil je deze klus liever overlaten aan een vakman? Zelfs dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Wijckmans in Ham (vlakbij Meerhout en Leopoldsburg) vind je niet alleen vloeren, maar ook alles voor het onderhoud van vloeren.

Onderhoud van vloeren

Om jouw vloeren tip top in orde te houden kan je bij Wijckmans terecht voor alle nodige onderhoudsproducten. Parket, laminaat, tegels of natuursteen: het onderhoud is bij elk type vloer anders. Eén vuistregel geldt echter wel voor alle vloeren: ga nooit onbezonnen te werk met een hardnekkig product. Best vraag je eerst informatie aan een specialist, zodat je de vloer niet gaat beschadigen. Weet jij geen raad met hardnekkige vlekken op jouw vloeren? Neem dan snel contact met ons op!

 

Houd je vloeren als nieuw

Bij bouwmaterialenhandel Wijckmans vind je niet alleen parket, tegels, laminaat en natuursteen voor een prachtige vloer, maar ook alle toebehoren en benodigdheden voor het plaatsen en het onderhoud van deze vloeren behoren tot ons assortiment. In onze ruime toonzaal in Ham (vlakbij Meerhout en Leopoldsburg) krijg je bovendien de kans om ons uitgebreide aanbod aan vloeren te bekijken. Heb je specifieke vragen over het onderhoud of het plaatsen van een bepaalde vloer, aarzel dan niet om eens langs te komen of contact met ons op te nemen.

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.