ZWARTENHOEKSTRAAT 1
3945 HAM
T 013 66 10 21
LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?
LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De showroom van bouwmaterialen Wijckmans

Wijckmans in Ham staat als handelaar in bouwmaterialen, betonproducten, vloeren en wandtegels garant voor een totaalservice. Op die manier bieden wij een 'one stop shop' voor alles wat de bouw aangaat. Elk onderdeel van een bouwproject vind je hier, gaande van ruwbouwmaterialen en betonproducten tot de afwerking met parket, laminaat, wandtegels enzovoort. Om je een beter beeld te geven van wat wij allemaal aanbieden, beschikken we bovendien over een ruime toonzaal.

Van ruwbouwmaterialen tot vloeren, wandtegels, parket en laminaat

In onze moderne en sfeervolle toonzaal kan je aan den lijve ondervinden wat bouwmaterialenhandel Wijckmans allemaal te bieden heeft. Zo vind je op de benedenverdieping allerhande ruwbouwmaterialen en maak je op de bovenverdieping kennis met onze afdeling vloeren, wandtegels, parket en laminaat. Om een verhelderende blik te bieden bevat onze toonzaal ook verschillende demonstratieopstellingen. Onze bekwame medewerkers staan steeds paraat om je te begeleiden doorheen ons ruime gamma. Bovendien zijn de toonruimtes ook toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

 

Een klare kijk dankzij bouwmaterialen Wijckmans

Bij bouwmaterialenhandel Wijckmans kan je terecht voor een totaalpakket wat betreft jouw bouwproject.

Bouwmaterialen Wijckmans is het juiste adres voor alle bouwmaterialen, wandtegels, vloeren en ruwbouwmaterialen.

Van de aardingskabel in de grond tot het zink op het dak: bij Wijckmans in Ham vind je alles terug van A tot Z! Bovendien kan je een kijkje komen nemen in onze sfeervolle toonzaal, en zo zien en voelen wat we allemaal te bieden hebben. Om je een realistisch beeld te geven van onze bouwmaterialen bevat de toonzaal ook verschillende demonstratieopstellingen. Dankzij bouwmaterialen Wijckmans kan je met een klare kijk aan je bouwproject beginnen!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

bouwmaterialen bouwmaterialen wijckmans vloeren ruwbouwmaterialen parket

Wijckmans zoekt nieuwe medewerker

Bekijken
bouwmaterialen bouwmaterialen wijckmans vloeren ruwbouwmaterialen parket

Wijckmans zoekt nieuwe chauffeur

Bekijken

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.