LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Trappen in natuursteen

Het is belangrijk om tijdens de ruwbouwfase van je woning al te beslissen hoe je trap er gaat uitzien. In deze fase kunnen er namelijk zonder al te veel moeilijkheden nog aanpassingen worden doorgevoerd. Daarom is het ook belangrijk om alvast het materiaal voor je trap te kiezen. Onder de trappen in natuursteen zijn bijvoorbeeld granieten of marmeren trappen echte blikvangers.

Natuursteen trappen, mooi en duurzaam

Wie een trap wil die mooi én duurzaam is maakt een uitstekende keuze met natuursteen. Omdat natuursteen door de natuur werd gevormd is namelijk elk stuk uniek. Bovendien is natuursteen ook een heel duurzaam materiaal zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Je kan kiezen voor onder andere tegels in natuursteen, zwembadtrappen in natuursteen, natuursteen trapbekleding of trappen in massief natuursteen.

Je kan kiezen voor onder andere tegels in natuursteen, zwembadtrappen in natuursteen, natuursteen trapbekleding of trappen in massief natuursteen.

Onderhoud van natuursteen trappen

Traptreden in natuursteen zijn bij beschadiging vrij eenvoudig te herstellen indien de beschadiging niet te diep zit. Is dat wel zo, dan kan je de kapotte traptreden vervangen. Uiteraard kan bouwmaterialen Wijckmans altijd helpen mocht je natuursteen trap beschadigd worden. Bovendien verkopen we ook allerlei producten voor het onderhoud van natuursteen. Wil je graag meer informatie over het reinigen en onderhoud van natuursteen trappen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Doordat tegels de laatste jaren een echt modeproduct zijn geworden, verkopen wij naast trappen in natuursteen ook natuursteen tegels.

Bouwmaterialen Wijckmans voor alles wat natuursteen aangaat

Reeds vele jaren is Wijckmans in Ham een vaste waarde in de bouwwereld. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid aanbod van natuursteen. Doordat natuursteen de laatste jaren een echt modeproduct zijn geworden, verkopen wij naast trappen in natuursteen ook natuursteen tegels. Bovendien kan je naast de standaardmaten bij Wijckmans ook terecht voor maatwerk, en hebben wij alle toebehoren en plaatsingsgereedschap in huis. Voor trappen in natuursteen ben je bij Wijckmans aan het juiste adres!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.