LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Stortbeton

In de betoncentrale van Wijckmans in Ham worden allerlei betonproducten geproduceerd, waaronder stortbeton. Dit stortbeton kan gebruikt worden bij de meest uiteenlopende projecten en kan bovendien steeds door onze eigen transportdienst naar de werf gebracht worden. Stortbeton van de hoogste kwaliteit én gecombineerd met de beste service, dat vind je bij Wijckmans!


Stortbeton voor elk project

Stortbeton, oftewel stortklaar beton, is een flexibel product dat heel wat voordelen te bieden heeft. Zo kan stortbeton kant en klaar geleverd worden op de werf en kan het dankzij zijn vloeibaarheid in alle mogelijke vormen gegoten worden. Zowel de architect als de bouwheer kunnen dus hun creativiteit botvieren met stortbeton. Bovendien kan stortbeton in grote hoeveelheden worden geproduceerd en geleverd, zodat zelfs de grootste projecten tot een goed einde worden gebracht.

Stortbeton oftewel stortklaar beton uit onze betoncentrale in Limburg.

Eigen betoncentrale in Limburg

Stortbeton is een product dat in betoncentrales wordt geproduceerd, daarna met betonmixers wordt vervoerd en vervolgens rechtstreeks op de werf wordt geplaatst. Bij Wijckmans ligt dit hele proces in eigen handen: we beschikken over een eigen betoncentrale waar allerlei betonproducten, zoals stortbeton, geproduceerd worden. Daarenboven beschikken we over een eigen transportvloot met ondere andere betonmixers en betonpompen, zodat we het gevraagde stortbeton steeds snel kunnen leveren. Het stortbeton kan uiteraard ook worden afgehaald.

In de betoncentrale van Wijckmans in Ham worden allerlei betonproducten geproduceerd, waaronder stortbeton.

Betrouwbaar beton bij Wijckmans

Wil je graag meer informatie over het leveren, ophalen of de prijs van stortbeton? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Zowel particulieren als professionele aannemers kunnen bij ons terecht, voor grote en kleine projecten. Naast stortbeton produceren we in onze betoncentrale ook nog allerlei andere betonproducten, zoals betonnen putten en betonblokken. Voor beton moet je bij Wijckmans zijn!

Voor professionele klanten is er de mogelijkheid om efficiënt en foutloos beton te bestellen via de Wijckmans-beton app. Deze vind je terug in de App Store en de Google Playstore

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.