LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De weg naar jouw droomtuin: bezoek het tuintoonpark van Wijckmans!

Is je bouw- of renovatieproject bijna afgerond of wil jij je tuin een make-over geven? Het tuintoonpark van Wijckmans biedt je een totaaloverzicht van alles wat je nodig hebt voor een aangename buitenafwerking. Kom snel langs en laat je onderdompelen in ons tuintoonpark.

Tuintoonpark: bron van inspiratie en mogelijkheden

 

Wil je inspiratie opdoen voor jouw buitenafwerking? Breng dan een bezoek aan het tuintoonpark van Wijckmans in Ham. Het park bevindt zich buiten, naast de showroom, en is ook buiten de openingsuren toegankelijk.

 

In het tuintoonpark vind je alle elementen die je nodig hebt om van jouw tuin een pareltje te maken. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan beton- en kleiklinkers, maar ook over keramische en natuursteen tegels. Geen fan van klinkers of tegels? We bieden ook een uitgebreid gamma aan siergrind aan. Creëer een oase van rust dankzij onze schuttingen in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast zorgen onze infiltratieputten en afvoergootjes voor een optimale afwatering van jouw tuin, terras en oprit.

Dankzij ons 24/7 geopende tuintoonpark krijg je de kans om verschillende materialen te vergelijken en zo een juist keuze te maken die past bij jouw budget en smaak. Laat je tijdens de openingsuren bijstaan door onze ervaren medewerkers. Zij zullen bovendien alles in het werk stellen voor een snelle levering zodat je in een mum van tijd kan genieten van jouw tuin of terras.

Buitenafwerking: mix tussen sfeer en functionaliteit

 

Sfeer en functionaliteit combineren in jouw tuinontwerp? Dat kan bij Wijckmans. Naast het uitgebreide aanbod aan materialen beschikken we over sfeerverlichting zodat jij ook ’s avonds van je tuin kan genieten. Daarnaast bieden we ook meer praktische producten aan zoals brievenbussen voor in je voortuin.

 

Wil je inspiratie opdoen voor jouw droomtuin? Kom dan zeker langs in het 24/7 geopende tuintoonpark van Wijckmans in Ham.

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.