LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Vloeren en allerlei benodigdheden

Het interieur van een woning wordt sterk bepaald door de vloeren die er liggen. Laminaat, parket, keramische tegels of natuursteen: elk type vloer heeft een andere uitstraling en zal jouw woning een ander karakter geven. Bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham (Limburg) vind je een compleet en uitgebreid gamma aan vloeren. Of het nu natuursteen, keramiek, parket of laminaat is, bij ons vind je steeds materialen van topkwaliteit! Bovendien beschikt onze bouwshop niet enkel over vloeren, maar ook over alle toebehoren en benodigdheden voor het plaatsen en onderhouden van deze vloeren.

Allerlei soorten vloeren

Wijckmans in Ham (in de Limburgse Kempen) biedt je een uitgebreid gamma aan vloertegels en wandtegels. Bij ons kan je zowel parket vloeren als natuursteen vloeren, laminaat en keramische tegels vinden. Bovendien hebben we ook passende oplossingen voor de vloeren van je garage, gangen en kelder. Zelfs voor bedrijfsgebouwen, winkels en ziekenhuizen bieden we een specifiek aanbod van vloeren. Elk doelpubliek is dan ook welkom: particulieren, grote aannemers, interieurarchitecten met hun klanten en bouwpromotoren.

Ons assortiment vloeren gaat van parket vloeren tot laminaat, natuursteen vloeren, enz. Kortom, alle soorten vloeren!

Vloeren op de juiste manier onderhouden

Naast parket, laminaat, natuursteen en keramische tegels verkopen we bij Wijckmans ook alle nodige onderhoudsproducten voor deze vloeren. Omdat elke vloer een ander onderhoud vereist kan je steeds bij ons terecht met al je vragen wat betreft het onderhoud van vloeren. Doe-het-zelvers zullen bij Wijckmans eveneens vinden wat ze zoeken. Zo kan je in onze bouwshop ook alle materialen terugvinden voor het plaatsen en egaliseren van vloeren, zoals vloerprofielen en vloerlijmen.

Het interieur van een woning wordt sterk bepaald door de vloeren die er liggen.

De ideale vloeren vind je bij Wijckmans

Laminaat vloeren, parket vloeren, natuursteen vloeren of allerlei vloer- en wandtegels: daarvoor moet je bij bouwmaterialenhandel Wijckmans in Limburg zijn. Je hoeft dan ook niet te aarzelen om vrijblijvend een bezoekje te brengen aan onze gezellige toonzaal. Onze adviseurs met jarenlange ervaring en vakkennis zullen graag luisteren naar al jouw dromen en verlangens.

We begeleiden je bovendien niet alleen bij de keuze van je vloeren, wandtegels of parket: ook voor de plaatsing en het onderhoud staan we je graag bij met de juiste raad en ondersteuning!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.