LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Alles voor ruwbouw

Bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham vind je alles wat je nodig hebt tijdens de ruwbouwfase van een bouwproject. Gaande van dakpannen en leien tot klinkers, terrastegels, bakstenen, siergrind enzovoort. Bovendien vind je bij ons niet enkel de benodigde materialen, maar ook alle toebehoren of plaatsingsgereedschap hebben wij in huis. Als leverancier van bouwmaterialen levert Wijckmans een totaalservice voor je hele ruwbouw!

Buitenafwerking

Ben je op zoek naar de perfecte buitenafwerking voor jouw woning, dan vind je bij Wijckmans zeker iets naar jouw wens! Zo verkopen we verschillende soorten klinkers, hebben we een uitgebreid assortiment aan kasseien en verzorgen we ook buitenafwerking in natuursteen. Daarnaast kan je eveneens bij ons aankloppen voor brievenbussen en siergrind.

Bij Bouwmaterialen Wijckmans in Ham vind je alle ruwbouwmaterialen die je nodig hebt tijdens de ruwbouwfase van een bouwproject.

Dakbedekking

Omdat het dak een van de belangrijkste onderdelen van een woning is, helpen wij je graag bij het vinden van de ideale dakbedekking voor jouw woning. Bij Wijckmans vind je dakpannen en leien van verschillende merken zoals Pottelberg, Narvik en Eternit. Voor dakbedekking moet je bij Wijckmans in Ham zijn!

 

Gevelstenen

Net zoals de keuze van dakbedekking is ook de keuze van de gevelstenen heel belangrijk. Bij Wijckmans in Ham vind je gevelstenen in allerlei kleuren en maten, van merken als Vandersanden, Terca, Desaegher, Heylen, Vandemoortele en Nelissen.

Alle ruwbouwmaterialen gaande van dakpannen en leien tot klinkers, terrastegels, bakstenen, siergrind enzovoort.

Ruwbouwmaterialen

Omdat ruwbouwmaterialen de basis vormen van een woning, is het belangrijk dat je kiest voor deftige ruwbouwmaterialen. Wijckmans in Ham levert alle benodigde ruwbouwmaterialen om je gedurende het hele bouwproces bij te staan. Isolatiematerialen, betonproducten, snelbouwstenen enzovoort behoren allemaal tot ons gamma!

Trappen in natuursteen

Wie een trap wil die mooi én duurzaam is, zit goed met natuursteen. Omdat natuursteen door de natuur werd gevormd is elk stuk uniek. Bovendien is natuursteen ook een heel duurzaam materiaal. Wijckmans beschikt over een zeer uitgebreid aanbod van natuursteen, ook voor onder andere tegels in natuursteen.

 

Wijckmans, een one stop shop voor alles wat de bouw aangaat

Bij Wijckmans vind je alle nodige ruwbouwmaterialen om je bouwproces tot een goed einde te brengen. Wil je onze materialen eens met eigen ogen bekijken, kom dan zeker een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. Bovendien kan je dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwwereld rekenen op professioneel advies op maat!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.