LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Transport van bouwmaterialen

Wie bouwmaterialen bestelt bij Wijckmans in Ham kan ervoor kiezen om deze materialen zelf op te halen, of je kan beslissen om ze door ons te laten leveren. Een stipte levering van jouw bestelde bouwmaterialen staat namelijk bovenaan onze lijst met doelstellingen, en dankzij onze grote stock en eigen transportvloot leveren wij strikt volgens de deadlines van onze klanten. Bovendien hebben we voortdurend een twintigtal vrachtwagens op de baan, die een perfecte service garanderen.

Voor alle bouwmaterialen een geschikt transportmiddel

Ons wagenpark in Ham (Limburg) bevat een grote diversiteit aan transportmiddelen. Opleggers, vrachtwagens, vrachtwagens met aanhangwagens, kraanwagens tot 30 meter, betonmixers, betonpompen, ... Alle bestelde bouwmaterialen kunnen wij vervoeren. Ook uitzonderlijke transporten tot een breedte van 3,5 meter vormen geen enkel probleem.

Wie bouwmaterialen bestelt bij Wijckmans in Ham kan ervoor kiezen om deze materialen zelf op te halen, of je kan beslissen om ze door ons te laten leveren.

Deze enorme, flexibele transportcapaciteit is dan ook een van onze belangrijkste troeven.

 

Leveringen op korte termijn? Da's geen enkel probleem voor Wijckmans

Omdat wij steeds een groot aantal vrachtwagens op de baan hebben is het vaak mogelijk om "last minute" een levering of ophaling van bouwmaterialen te organiseren. Daarenboven hebben wij ons wagenpark uitgerust met een satellietvolgsysteem, waarmee we te allen tijde de positie van onze vrachtwagens kunnen volgen.

 

Onze bouwmaterialen worden stipt geleverd in heel België en verder

De reikwijdte van het transport van onze bouwmaterialen strekt zich uit over heel België en de grensstreek in Nederland. Dankzij Wijckmans' centrale ligging in Ham, vlakbij het klaverblad in Lummen, ligt elke uithoek van ons werkingsgebied op amper enkele uurtjes rijden. Wil je graag meer informatie over de uitgebreide transportmogelijkheden van onze bouwmaterialen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via e-mail, maar ook in onze ruime showroom bent u altijd welkom. Deze is gelegen in Ham vlakbij Leopoldsburg, Meerhout en Beringen. De beste kwaliteit in combinatie met een uitstekende service, daarvoor moet je bij bouwmaterialenhandel Wijckmans zijn!

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.