LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De perfecte buitenafwerking

Is je bouw- of renovatieproject bijna afgerond of wil jij je tuin upgraden? Dan heb je tal van mogelijkheden voor een buitenafwerking die sfeer en functionaliteit combineert!

Buitenafwerking met klinkers en grind

De klassieker om je terras en oprit in een definitieve vorm te gieten: klinkers. Die bestaan in verschillende formaten en uitvoeringen. Jezelf goed informeren is hier dus zeker de boodschap. Behalve klinkers lenen ook tegels zich perfect voor de creatie van een sfeervol terras. De uitgebreide keuzemogelijkheden bieden ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Dit is de buitenafwerking die je nodig hebt.
Naast klinkers en tegels geeft ook grind je de mogelijkheid om je buitenomgeving eigentijds vorm te geven. Je ziet, het een hele waaier aan mogelijkheden om van jouw tuinomgeving een pareltje te maken.

Buitenafwerking met betonboorden en drainage

Behalve een tuin die baadt in een gezellige sfeer wil je natuurlijk ook een buitenomgeving die functioneel is. Daarvoor zijn soms wel eens keerwanden en betonboorden nodig. Die zorgen er onder meer voor dat de eventuele niveauverschillen adequaat worden aangepakt en staan garant voor een goede afboording van je tuin. Denk bij de afwerking van je buitenomgeving zeker ook aan voldoende afwateringsmogelijkheden. Met aangepaste drainagetoepassingen zorg je voor een perfecte afwatering en sta je nooit voor negatieve verrassingen.

Ga voor de ideale buitenafwerking.

Buitenafwerking: de kers op de taart

Ook voor de buitenafwerking geldt: it’s all in the details. Zo is aangename sfeerverlichting voor op zalige zomer- en najaarsdagen een duidelijke meerwaarde, net als de meer praktische producten zoals een aangepaste brievenbus voor in de voortuin. Besteed dus zeker ook voldoende aandacht aan deze aspecten van de buitenafwerking.

 

Buitenafwerking: bezoek ons tuintoonpark!

Wil je meer dan voldoende inspiratie opdoen voor je buitenafwerking? Kom dan zeker eens langs in het tuintoonpark van Wijckmans in Ham. Goed om te weten: het park is ook buiten de openingsuren vrij toegankelijk. Zo vind je altijd wel een gepast moment om even te komen kijken.

Heb je graag wat specifieke informatie voor je buitenafwerking of reken je op begeleiding door onze ervaren experts? Neem dan gerust contact met ons op!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.