LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De grote troef van een betonpomp

Voor wie beton wil laten storten op een moeilijk bereikbare plaats is een betonpomp de redder in nood. In deze blog verneem je hoe een betonpomp garant staat voor efficiënt en snel betonwerk.

Betonpomp is efficiënt

Je hebt het ongetwijfeld zelf al gezien. De betonpomp die naast de betonmixer staat geparkeerd en dankzij de lange spuitarm het beton gelijkmatig over de juiste oppervlakte verdeelt. Dankzij de inzet van een betonpomp verlopen betonwerken uiterst efficiënt en snel. Wordt het moeilijk om alleen met de betonmixer het beton op de juiste plaats te krijgen? Dan past de wendbaarheid van de betonpomp daar meteen een mouw aan.

Betonpomp is veilig

Een betonpomp is meer dan een efficiënte manier om beton te storten op je bouwwerf. Ze staat tegelijk garant voor een uiterst veilige manier van werken. Door de lange en zeer wendbare spuitarm van de betonpomp hoeven betonmixers zich niet te ver op de bouwwerf te begeven. Zo wordt het risico op wegzakkende of in het slechtste geval zelfs kantelende vrachtwagens tot een strikt minimum beperkt.

Betonpomp vereist goede voorbereiding

Wil je een betonpomp inschakelen op de werf? Dan is het soms nodig om plaatsvergunningen aan te vragen bij stad of gemeente indien de betonpomp een tijdje openbare ruimte zal innemen. Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent van de wettelijke voorschriften. Want het zou natuurlijk zonde zijn om onnodig tijd te verliezen doordat een aantal wettelijk verplichte regels niet of onnauwkeurig worden nageleefd.

Wijckmans: leverancier van beton met betonpomp

Bij Wijckmans zijn we niet alleen bekend omwille van ons bijzonder ruime aanbod bouwmaterialen. We bieden ook uiterst vlotte leveringen van bouwmaterialen en beton aan bij jou op de werf. Om de levering van beton in de best mogelijke omstandigheden te laten plaatsvinden, beschikken we over een uitgebreide vloot betonmixers en is het ook mogelijk om met een betonpomp naar je werf te komen en zo de betonlevering efficiënt en snel te doen verlopen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van een betonpomp bij jou op de werf? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.