LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Laminaat in de badkamer? Het kan!

Op zoek naar een stijlvolle badkamervloer? Wat dacht je van laminaat? In tegenstelling tot vroeger is het vandaag perfect mogelijk om je badkamer af te werken met een mooie, natuurlijk ogende laminaatvloer. Benieuwd hoe dat werkt? Je leest het in deze blog.

De voordelen van laminaat

Is je badkamer veel meer dan een praktische ruimte om je tanden te poetsen? Dan wil je vast een ontwerp waar je ook echt van kan genieten, eentje dat over tientallen jaren nog altijd mooi en naar je smaak is. Met een waterbestendige laminaatvloer breng je de warme en gezellige sfeer van laminaat nu ook binnen in je badkamer. 

Op zoek naar een stijlvolle badkamervloer?

De waterbestendige laminaatvloeren van Quick-Step® zijn even stijlvol als echt hout, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk en vlekvast. Ideaal dus voor een tijdloze uitstraling van je badkamer!

 

Laminaat die tegen een spatje kan

Benieuwd welke laminaat je kan leggen in je badkamer, toiletruimte of keuken? Bij Wijckmans kiezen we al jaren resoluut voor laminaatvloeren van Quick-Step®, laminaat waarvan we de kwaliteit en details door en door kennen. Dankzij de HydroSeal-technologie, die het topmerk ontwikkelde, is het laminaat vandaag voorzien van een honderd procent waterdichte coating. In deze video zie je het verschil met een gewone laminaatvloer die met water geconfronteerd wordt.

Quick-Step® is niet alleen de eerste speler die met een volledig watervaste laminaat op de markt komt. Dankzij de Scratch Guard-bovenlaag produceert het ook nog eens laminaatvloeren die tot tien keer krasbestendiger zijn dan andere laminaat. Je weet dus helemaal zeker dat je voor een lange tijd zorgeloos van je Quick-Step®-laminaat geniet! 

Interesse in een laminaatvloer voor je keuken, toilet of badkamer?

Hoe moet ik mijn laminaat onderhouden?

Vraagt een laminaatvloer in de badkamer nu speciaal onderhoud ten opzichte van een ander type vloer? Het antwoord is nee, integendeel! De HydroSeal-coating op watervaste laminaat zit tot in de groeven zodat er geen druppel kan binnendringen. Hierdoor is je badkamerlaminaat zelfs nog gemakkelijker te reinigen dan gewone laminaat. Je hoeft namelijk niet te vrezen voor aantasting van de toplaag door groter vochtgebruik bij het schoonmaken.

Kom je laminaat uitkiezen bij Wijckmans

Interesse in een laminaatvloer voor je keuken, toilet of badkamer? In onze showroom kan je kiezen uit verschillende kleuren laminaat, van laminaat met een authentieke houtlook, tot grijze laminaat en witte laminaat, voor een lichte en ruime sfeer. Zo creëer je instant een oase van rust in huis. Wist je trouwens dat we gemiddeld twee jaar van ons leven doorbrengen in onze badkamer?

Laminaat leggen is een koud kunstje, dat je wellicht zelf kan klaren. Onze specialisten geven je graag tips over de plaatsing en de juiste onderhoudsproducten om je laminaatvloer in nieuwstaat te houden. Kom dus zeker eens langs in onze toonzaal te Ham!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.