LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Levenslang genieten van natuursteen

Wist je dat natuursteen erg hot is momenteel? Toch is het meer dan een tijdelijke interieurtrend. Met de juiste verzorging geniet je er namelijk jarenlang van. Maar hoe kan je natuursteen nu integreren in je interieur? En past het wel bij elke stijl? Wijckmans draagt zijn steentje bij en geeft je wat inspiratie om natuursteen te gebruiken in jouw woning.

Voordelen van natuursteen

Natuursteen is een natuurlijk product en wordt ontgonnen uit steengroeves. Bovendien is het in verschillende soorten verkrijgbaar en is er een prijscategorie voor iedereen. Maar het grootste voordeel? Dat is natuurlijk het feit dat natuursteen een ware lust is voor het oog. Het voegt meteen extra cachet toe aan jouw interieur. Daarnaast is het gemakkelijk in onderhoud én geschikt voor vloerverwarming. Doordat natuursteen bestaat in verschillende varianten en er een uitgebreid gamma aan kleur, materiaal en afwerking aanwezig is, past het binnen elke interieurstijl.

 

Natuursteen voor elke interieurstijl

De verschillende types natuursteen kunnen elk hun plekje krijgen in jouw woning. Zo is marmer bijvoorbeeld een erg populaire keuze om de badkamer om te toveren in een persoonlijk stukje wellness. Graniet wordt daarentegen vaak gebruikt als werkblad in de keuken.

Wist je dat natuursteen erg hot is momenteel?
Daarnaast zijn natuursteen tegels ideaal voor je terras. Het natuurlijke materiaal past namelijk perfect tussen je planten en gaat jaren mee. Voor elke interieurstijl een type natuursteen dus!
Natuursteen voor elke interieurstijl.

Creatief met natuursteen in je interieur

Weet je toch niet meteen hoe je natuursteen in je interieur kan integreren? Dan helpen de specialisten van Wijckmans je graag even verder. Marmer zien we de laatste tijd steeds vaker terug in strakke, moderne interieurs. Misschien een marmeren werkblad in de keuken? Ga voor een rotsmuur of eentje van kiezelstenen in de badkamer voor een stoere, maar toch warme uitstraling. Kalksteen kan je dan weer gebruiken om je schouw mee af te werken. Romantiek alom. En travertin? Dat is de ideale vloer. Het materiaal is tijdloos en gemakkelijk te onderhouden. Door zijn lichte kleur geeft het jouw woning een natuurlijke uitstraling. Terrazzo mag je al helemaal niet vergeten. Je kan de kleur namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Misschien wil je die man cave of she shed wel in een specifieke kleur afwerken? Je leest het goed: de mogelijkheden van natuursteen zijn eindeloos. Hoog tijd dus om eens te bekijken wat natuursteen voor jouw woning kan betekenen.

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.