LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Nivelleersysteem: systeem voor jouw ideale vloer

Een nivelleersysteem laat je toe om je vloer- en wandtegels uiterst vlak en met een identieke voegbreedte te plaatsen zonder dat je een professional hoeft te zijn. Clips, spieën en een tang, meer heb je niet nodig om van jouw doe-het-zelfplaatsing een succes te maken. In deze inspiratietip ontdek je er alles over.

Nivelleersysteem: garantie op een vlakke vloer

Niets zo vervelend als een vloer die niet perfect recht en vlak ligt. Het risico op ongevallen door struikelpartijen stijgt en het uitzicht van je woning raakt er danig door verstoord. Geen aanrader dus. Dan maar vloer- en wandtegels laten plaatsen door een professionele vloerder die uiteraard een kostenplaatje met zich meebrengt? Dankzij een nivelleersysteem kun je perfect zelf aan de slag en realiseer je een perfect egale vloer waarvan je nog jaren geniet.

 

 

Nivelleren kan je leren

Een nivelleersysteem werkt met clips, spieën en tangen. Je plaatst een clip onder de tegel, daarna schuif je er een spie doorheen en je trekt het geheel aan met een tang. Geen rocket science dus, maar wel een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier om zelf aan de slag te gaan met de plaatsing van je vloer.

Ga voor een supervlot nivelleersysteem.

Zo liggen alle vloertegels meteen op de juiste hoogte en is de voegbreedte ook telkens dezelfde. Als je zo je volledige vloeroppervlak behandelt, kun je rekenen op een perfect geplaatste vloer zonder oneffenheden.

 

 

De voordelen van een nivelleersysteem

Een nivelleersysteem biedt je een mooie reeks troeven. Je bent in staat om sneller en efficiënter te werken omdat de tegels meteen goed liggen. Als gevolg daarvan is de vloer ook veel sneller beloopbaar. Het nivelleersysteem is ook perfect bruikbaar bij moeilijker te plaatsen tegels. Is de tegel van jouw voorkeur vrij tot zeer dun of gaat het om een tegel met grote afmetingen? Dan biedt het systeem met clips en spieën het ideale houvast om ook deze ‘moeilijkere’ tegels op een snelle en doeltreffende manier te plaatsen. Dat bespaart je een hoop gedoe en frustraties. Bovendien zal ook het eindresultaat stukken beter zijn. En daar draait het uiteindelijk toch allemaal om.

 

Een nivelleersysteem opent dus vele mogelijkheden om zelf op een eenvoudige manier aan de slag te gaan. Geen ingewikkelde concepten of tools, maar wel een supereenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem dat jou de mooiste vloeren bezorgt.

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.