LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Grind, klinkers en tegels in de tuin: top!

Voor de buitenafwerking van je woning heb je de keuze tussen een rijk pallet aan mogelijkheden. Grind, klinkers en tegels zijn de ideale ingrediënten voor een topcombinatie die jouw tuin een unieke sfeer biedt.

Variatie in grind, kiezels en tegels

Grind, klinkers en tegels: het zijn drie klassieke, maar o zo polyvalente materialen waarmee je vele kanten uit kan voor de inrichting van je tuin en buitenomgeving achter en rond je woning. Zo maken deze drie materialen het perfect mogelijk om mooie en unieke combinaties te maken die je buitenomgeving een echte meerwaarde bieden. Je gebruikt de materialen en kleuren die jou typeren en combineert ze op weg naar jouw ideale tuinontwerp.

 

Tegels en grind: gouden combo

Met tegels en grind werk je aan een combinatie die niet alleen esthetisch vele opties in zich draagt, maar ga je ook voor een functionele tuininrichting waarbij de waterdoorlaatbaarheid van je tuin gegarandeerd blijft. De grindlaag zorgt ervoor dat de bodem voldoende bedekt is en toch nog regenwater laat doorsijpelen in de grond. Zo werk je niet alleen aan een mooie tuin, maar draag je ook je steentje bij aan een evenwichtige grondwaterstand.

Met grind, klinkers en tegels naar jouw unieke tuinconcept.

Grind, klinkers en tegels: ga voor kwaliteit

Je tuininrichting moet meteen raak zijn. Investeer daarom in hoogwaardige materialen voor buiten die alle seizoenen en weersomstandigheden perfect weerstaan. Je doet er dan ook goed aan om jezelf goed te informeren bij ervaren partners met kennis van zaken en een neus voor de beste materialen.

Grind, klinkers en tegels nodig? Kom naar ons tuintoonpark!

De juiste materialen kiezen voor je tuininrichting is een belangrijke zaak waarvoor je maar beter je tijd neemt. Dan is het tuintoonpark van Wijckmans de ideale plek om rustig in rond te kuieren en doordachte keuzes te maken. Onze medewerkers begeleiden je graag bij je zoektocht en staan garant voor kwaliteitsvol advies.

 

Nog meer goed nieuws: ons tuintoonpark is ook buiten de openingsuren van onze toonzaal vrij toegankelijk. Heb je op zondagnamiddag even tijd en zin om wat tuinideeën te komen opdoen en de verschillende soorten grind, klinkers en tegels te komen bekijken? Dan ben je van harte van welkom!

 

Meer weten over de vele types grind, klinkers en tegels voor buiten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.