Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn duurzaam, makkelijk en praktisch. Ben je op zoek naar een geschikte laminaat vloer voor jouw woning, dan zal je bij Wijckmans zeker iets vinden wat aan je eisen voldoet. Bij ons zijn er namelijk verschillende soorten en kleuren laminaat te koop van het merk Quick-Step, die je in elke ruimte van je woning kan gebruiken. Laminaat in de keuken, de badkamer, enzovoort: alles is mogelijk!

Voor ieder wat wils dankzij een laminaat vloer

Laminaat bestaat uit een harde kern met daarover een laag van kunststof. Die laag is te verkrijgen in allerlei verschillende designs. Zo kan je kiezen voor grijze laminaat, witte laminaat, zwarte laminaat, hoogglans laminaat, enzovoort. Naast de verschillende kleuren van laminaat kan je ook kiezen tussen allerlei motieven. Houtimitaties, natuursteenimitaties of imitaties van tegelvloeren behoren allemaal tot de opties. Dankzij steeds evoluerende technieken zijn deze imitaties bijzonder waarheidsgetrouw en bijgevolg niet te onderscheiden van de echte varianten. Omdat laminaat zo'n veelzijdig materiaal is, kan het worden ingepast in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Bovendien kan je nu ook laminaat leggen in de badkamer. Quick-Step maakte namelijk korte metten met de opvatting dat laminaat en vocht niet samengaan en ontwikkelde vochtbestendig laminaat dat ook in de badkamer gebruikt kan worden.

Zo kan je kiezen voor grijze laminaat, witte laminaat, zwarte laminaat, hoogglans laminaat, enzovoort. Naast de verschillende kleuren van laminaat kan je ook kiezen tussen allerlei motieven.
Ten slotte vraagt een laminaat vloer weinig onderhoud, is hij makkelijk te reinigen en kan je laminaat gemakkelijk zelf leggen.


Voor laminaat in Limburg moet je bij Wijckmans zijn

Zoals je kan zien heeft een laminaat vloer heel wat voordelen te bieden. In onze showroom kan je bovendien ons hele assortiment bekijken, en geven onze medewerkers je graag meer informatie. Voor een prachtige laminaat vloer in de omgeving van Limburg ben je hier aan het juiste adres. Naast het laminaat zelf verkopen wij ook onderhoudsproducten om je laminaat vloer in een opperbeste conditie te houden. Wil je graag laminaat bestellen, prijs vragen, of gewoon eens informeren? Geen probleem; bij Wijckmans helpen we je met plezier verder!

laminaat kleuren laminaat laminaat limburg laminaat badkamer

013 66 10 21

laminaat kleuren laminaat laminaat limburg laminaat badkamer

info@wijckmans.be