Buitenafwerking

Bouwmaterialen Wijckmans beschikt over een ruim assortiment aan klinkers (betonklinkers en kleiklinkers), terrastegels, natuurstenen tegels enzovoort. Ben je op zoek naar de perfecte buitenafwerking voor jouw woning, dan vind je bij Wijckmans zeker iets naar jouw wens!

Buitenafwerking met klinkers

De keuze in klinkers is bij Wijckmans zo goed als onbeperkt! Zo verkopen we niet enkel betonklinkers maar ook kleiklinkers. Betonklinkers of betonstraatstenen worden vervaardigd uit beton terwijl kleiklinkers worden gebakken. Kleiklinkers kan je zowel gebruiken in de tuin wanneer je bijvoorbeeld een terras wil aanleggen, als in openbare ruimtes. Enkele voordelen van klinkers als buitenafwerking zijn hun duurzaamheid en fraaie uitzicht.

Natuursteen als buitenafwerking

Dankzij onze rechtstreekse import uit landen als Vietnam en China is het aanbod van natuursteen bij Wijckmans zeer uitgebreid. Natuursteen is een milieuvriendelijk, duurzaam product dat je kan gebruiken als buitenafwerking om opritten en tuinpaden aan te leggen of als terrastegels.

Alles voor jouw buitenafwerking: van klinkers, kasseien en natuursteen tot verkoop brievenbussen.

Onze natuursteen is te verkrijgen in onder andere tegels, oude kasseidallen en plavuizen. Onregelmatige formaten zoals flagstones kan je uiteraard ook in onze afdeling buitenafwerking vinden.

Verschillende soorten kasseien

Kasseien zijn een tijdloos materiaal voor buitenafwerking. Ook hierin is er bij Wijckmans een grote keuze aan soorten en maten. De meest voorkomende soorten kasseien zijn onder andere Belgische gres, kinderkoppen en mozaïek. Voor meer informatie over al deze soorten kasseien kan je altijd terecht bij onze bekwame medewerkers!

Verkoop van brievenbussen en siergrind

Natuurlijk houdt ons aanbod van buitenafwerking meer in dan louter klinkers, kasseien of natuurstenen tegels.
Bij tegelhandel en Bouwmaterialen Wijckmans vind je alles om je buitenafwerking tot in de puntjes af te werken.

Wij kunnen je ook verder helpen met brievenbussen en siergrind. Het siergrind kan bij ons worden afgehaald of door ons in Big-Bags of los worden geleverd.

Klinkers, natuursteen, allerhande soorten kasseien en meer

Bij Wijckmans vind je verschillende mogelijkheden om de buitenafwerking van je woning tot in de puntjes te verzorgen. Als tegelhandel kunnen we diverse soorten klinkers en terrastegels leveren, en ook brievenbussen en siergrind behoren tot de mogelijkheden. In onze showroom kan je bovendien al onze bouwmaterialen komen bekijken. Voor buitenafwerking ben je bij Wijckmans aan het juiste adres!

Buitenafwerking klinkers kasseien natuursteen

013 66 10 21

Buitenafwerking klinkers kasseien natuursteen

info@wijckmans.be