Betonblokken

Bouwmaterialen Wijckmans in Ham beschikt over een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten geproduceerd worden. Zo vind je bij Wijckmans ook betonblokken. Het gewicht en de afmetingen van deze betonblokken zijn uiteenlopend, zodat we voor ieder project de geschikte betonblokken kunnen leveren. De betonblokken van Wijckmans in Limburg staan bovendien garant voor vormvastheid, een zuivere structuur en onfeilbare sterkte.

Cellenbetonblokken en argexblokken

Bij Wijckmans kan je terecht voor allerlei betonblokken, zoals cellenbetonblokken en argexblokken. Cellenbetonblokken, oftewel ytong-blokken, zijn witte blokken die een erg grote cellenstructuur hebben. Omdat deze cellen lucht vasthouden hebben cellenbetonblokken een heel hoge isolatiewaarde. Door een dikkere ytong-blok als binnenmuur te gebruiken is extra isolatie dan ook overbodig. Argexblokken op hun beurt bevatten, naast de standaard ingrediënten van betonblokken, ook de zogenaamde argexkorrels. Dankzij deze korrels worden argexblokken lichter en hebben ze ook een goede isolatiewaarde.

Betonblokken metselen of lijmen?

Hoewel men traditioneel betonblokken ging metselen, worden ze vandaag de dag steeds vaker verlijmd.

Bij Bouwmaterialen Wijckmans kan je terecht voor allerlei betonblokken, zoals cellenbetonblokken en argexblokken.
Betonnenblokken in Limburg, die vind je bij Wijckmans! Cellenbetonblokken, argexblokken, en ga zo maar verder: voor het optrekken van muren bieden wij een veelheid aan mogelijkheden.

Of men de betonblokken gaat lijmen of metselen hangt echter af van verschillende factoren. Zo zullen cellenbetonblokken bijvoorbeeld verlijmd worden met ytonglijm om koudebruggen te vermijden. Voor meer informatie over het lijmen of metselen van betonblokken kan je steeds vrijblijvend contact opnemen met Wijckmans.

Betonblokken te koop bij Wijckmans in Limburg

Betonnenblokken in Limburg, die vind je bij Wijckmans! Cellenbetonblokken, argexblokken, en ga zo maar verder: voor het optrekken van muren bieden wij een veelheid aan mogelijkheden. Ben je nog op zoek naar de geschikte betonblokken voor jouw project, of vraag je je af wat de kostprijs van betonblokken is? Vraag dan gerust informatie op bij Wijckmans. Dit kan telefonisch, via e-mail, of je kan een bezoekje brengen aan onze showroom in Ham. Bij Wijckmans staan we altijd voor je klaar!

betonblokken cellenbetonblokken argexblokken betonblokken metselen

013 66 10 21

betonblokken cellenbetonblokken argexblokken betonblokken metselen

info@wijckmans.be