ZWARTENHOEKSTRAAT 1
3945 HAM

T 013 66 10 21
LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?
LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Roadshow SNEL EN VEILIG WERKEN met demo's en voorstelling van verschillende digitaliseringstools.

Op 14 september organiseren WTCB, Fema en Constructiv een meeslepende roadshow op de terreinen van Wijckmans Bouwmaterialen. Laat je inspireren door de vele interessante demo’s met digitale bouwtoepassingen en dompel je onder in de wereld van digitaliseringstools voor de bouwsector!

De roadshow gaat van start om 17 uur. We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje en laten je kennismaken met de vele mogelijkheden die digitale oplossingen bieden om ook in de toekomst snel en veilig aan de slag te gaan op bouwwerven.

 

 

SCHRIJF JE SNEL IN, de plaatsen zijn beperkt!

Levensechte demo’s

Zelf een exoskelet uittesten, ervaren hoe je dankzij dronebeelden toch een nauwgezet beeld krijgt van moeilijk bereikbare constructies en kennismaken met de recentste digitale meettoepassingen? Het kan allemaal dankzij de demo’s op de roadshow die plaatsvindt op de terreinen van Wijckmans Bouwmaterialen in Ham.
3D-tegelbeelden

Ook wij springen met veel enthousiasme op de digitale kar en omarmen de digitale toepassingen. Zo kun je vanaf nu al onze tegelcollecties bewonderen in 3D. We bieden een levensechte ervaring die je toelaat om de finesses van elke tegel te beleven nog voor je één voet in onze toonzaal hebt gezet. Benieuwd om onze 3D-tegels te ontdekkenMaak dan snel kennis met onze uitgebreide collecties.

Onlinecalculatietools

Tijdens de roadshow ontdek je ook mogelijkheden van onlinecalculatietools voor offertes, meerwerkbonnen en facturen. Zo zie je meteen hoe de digitalisering jou concrete voordelen biedt. Zin om deel te nemen aan dit gratis event?
Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.