LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Plaats tijdig je bestelling en vermijd onaangename verrassingen

De schaarse grondstoffen jagen de prijs van bouwmaterialen omhoog. Nu zien we ook dat vele fabrikanten kampen met uitgeputte voorraden die niet tijdig aangevuld worden. Vermijd onaangename verrassingen en bestel tijdig, zodat we de beschikbaarheid van je bestelling meteen kunnen checken en eventueel alternatieven kunnen voorstellen.

 

Last minutebestellingen moeilijker haalbaar

Almaar meer leveranciers voeren afhaalquota en reservatieverplichtingen in. Onaangekondigd goederen gaan afhalen, wordt dus moeilijk. Daardoor wordt het voor ons ook minder evident om just-in-timeleveringen te realiseren. Op vele bouwwerven is er onvoldoende ruimte voor de opslag van materialen en dreigt dit dus voor problemen te zorgen. Tijdig bestellen is daarom meer dan ooit de boodschap!

 

Maximale flexibiliteit

Bij Wijckmans kan je zoals altijd rekenen op een maximale flexibiliteit. Maar ook wij zijn gebonden aan de beschikbare stocks en kunnen dus onmogelijk goederen leveren die bij de leverancier niet voorradig zijn. Hopelijk brengt het bouwverlof soelaas en slagen de leveranciers erin om hun stocks opnieuw op peil te krijgen.

Wil je een bestelling plaatsen? Neem dan zeker even contact met ons op en dan brengen we je snel op de hoogte van de leverstatus.

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.