LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Wijckmans bouwt mee aan …

het studentenleven in Hasselt! Bouwonderneming Haex werkt volop aan de bouw van drie studententorens in de buurt van de universiteit en de hogescholen van Hasselt. Maar alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook een toren gevuld met commerciële ruimtes en 70 starterswoningen. Van een pareltje gesproken!

Steeds meer studenten

Feit: het aantal studenten is de laatste jaren alleen maar gestegen. En wat doe je als er meer dan 2000 studenten extra voorzien worden in je stad? Dan voorzie je extra huisvesting. De stad Hasselt sprak eerst met andere studentensteden en besloot daarna dat ze geen privéwoningen gingen ombouwen tot koten. Hasselt ging voor een nieuwe studentencampus! Waarom?

Bouwonderneming Haex werkt volop aan de bouw van drie studententorens in de buurt van de universiteit en de hogescholen van Hasselt.

Allereerst voor de veiligheid, natuurlijk. Maar ook omdat zo’n campus echt “the American way” uitstraalt.

 

Work in progress

Ondertussen staan de drie studententorens recht. Ze tellen 6, 7 en 6 verdiepingen. Wist je dat de eerste toren zelfs al bewoond is? Rond eind september zal ook de tweede volzet zijn. In 2019 zal ook de 3e toren, waarvoor de interesse zeer groot is, volledig bewoond zijn. Momenteel is de grootste opdracht nog de Kapertoren die gegarandeerd in het oog zal springen en mee de skyline van Hasselt zal bepalen.

Maar alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook een toren gevuld met commerciële ruimtes en 70 starterswoningen.

Wijckmans helpt!

En onze taak? Dat is bouwmaterialen aanleveren aan Haex, de aannemer van dit project. Met een totaal van 258 studentenwoningen en 70 starterswoningen creëren we maar liefst 328 keer een thuis. En wat is onze slogan? Juist ja, bij Wijckmans kom je thuis. We kunnen dus echt wel besluiten dat deze campus de kers op de taart van de studentenstad Hasselt wordt!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.