LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

Project in de kijker

Terhills Resort by Center Parcs in Dilsen-Stokkem
Exclusieve materialen voor een bijzondere realisatie

In juni 2021 opent in Dilsen-Stokkem het nieuw en exclusief Terhills Resort by Center Parcs. Alle bouwmaterialen en de vloer- en wandtegels voor de 250 cottages op het domein werden geleverd door Wijckmans Bouwmaterialen. “Een mooi project waar we maar al te graag mee onze schouders onder zetten”, aldus zaakvoerder Bart Wijckmans.

Exclusiviteit uitstralen

De bouwheer van het nieuwe project is de Limburgse Reconversiemaatschappij (LRM). Die investeerde 100 miljoen euro in het nieuwe Terhills Resort by Center Parcs dat er toch wat anders zal uitzien dan de bestaande parken in ons land. “De 250 cottages zijn uitsluitend VIP- en Exclusive-bungalows”, verduidelijkt Bart Wijckmans.

In juni 2021 opent Center Parcs in Dilsem-Stokkem een nieuw en exclusief resort.
“De bouwmaterialen die we leverden zijn dan ook allemaal hoogwaardige kwalitatieve producten die de exclusiviteit van het park accentueren. Onze ruime assortimenten voor vloer- en wandtegels bewezen ook hier meer dan hun nut. Want de opdrachtgevers vonden hun gading en selecteerden prachtige wand- en vloertegels, die elke bungalow een mooie en verfijnde uitstraling geven.”
Het nieuwe Center Parcs-resort zal er toch wat anders uitzien dan de bestaande parken in ons land.

Mooie referentie

“Voor Wijckmans Bouwmaterialen vormt dit project een mooie aanvulling op onze uitgebreide lijst met referenties”, aldus Bart Wijckmans. “We zijn fier om mee bij te dragen aan de realisatie van het eerste kleinschalige resort in België dat uitgebaat wordt door Center Parcs”. In dit park staat relaxen centraal. 

Geen grote zwembaden, maar wel een wellnesspool met binnen- en buitenzwembad, jacuzzi en kinderbad. Ook de aangename ligging op Terhills, de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park, zorgt ervoor dat de natuurlijke materialen van Wijckmans hier extra tot hun recht komen.
Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.