LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De voordelen van parket

Velen dromen van een authentieke parketvloer. En terecht, want de voordelen van parket spreken voor zich. In deze blog belichten we ze allemaal, zodat jij volledig bent ingelicht om met volle overtuiging voor parket te kiezen.

Voordelen van parket: warme houten uitstraling

Kies je voor parket? Dan kies je voor de warme uitstraling van hout. En dat is een van de belangrijkste voordelen van hout. Er zijn vele houtsoorten beschikbaar, waardoor je altijd de meest geschikte parketvloer vindt die perfect past bij jouw woning. Met een parketvloer is de natuurlijke look van je huis verzekerd.

Kies je voor parket? Dan kies je voor de warme uitstraling van hout.

Voordelen van parket: duurzame meerwaarde

Hout is een natuurlijk product en dat zie je. De gebruikssporen die na verloop van tijd zichtbaar zijn op je parketvloer, geven je woning een uniek karakter. Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat uiterst lang meegaat. En dat is meteen een van de interessantste voordelen van parket: je geniet jarenlang van jouw parketvloer.

 

Voordelen van parket: snel hersteld

In de loop der jaren krijg je wel eens af te rekenen met vervelende ongelukjes in huis. Die kunnen je parketvloer beschadigen. Bij massief parket zie je dan krassen of gaatjes opduiken. Maar een van de grootste voordelen van parket komt hierbij duidelijk naar voren. Want je kunt parket makkelijk bijschuren en plaatselijk herstellen. Na die kleine herstellingen ziet niemand nog wat van de beschadigingen en ben je weer voor jaren gerust.

Tussen de vele voordelen die parket biedt, is zeker ook de isolerende werking het vermelden waard.

Voordelen van parket: isolerende werking

Tussen de vele voordelen die parket biedt, is zeker ook de isolerende werking het vermelden waard. Je parketvloer geeft niet alleen een warme look, maar zorgt ook echt voor warme voeten. Ook zijn er mogelijkheden om parket te combineren met vloerverwarming. Maar vraag daarvoor eerst professioneel advies. Want niet elke vloer is even geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Voordelen van parket: laat je inspireren

De voordelen van parket zijn dus overduidelijk. Heb je zin gekregen om jouw woning te voorzien van een degelijke, warme en duurzame parketvloer? Dan ben je van harte welkom in onze toonzaal! Daar krijg je de gelegenheid om de verschillende parketsoorten te zien en te voelen. Onze ervaren medewerkers begeleiden je bovendien bij het keuzeproces. Zo maak jij gegarandeerd de beste keuze. Maak nu een afspraak in onze toonzaal!

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.