LIEVER ÉCHT AFSPREKEN
MET ONZE SPECIALISTEN?

De voordelen van keramische tegels

Wie op zoek is naar een nieuwe vloer kan niet voorbij aan het aanbod keramische tegels. Waarom is een keramische tegelvloer zo populair? In deze blog zetten we de grote troeven van keramische tegels netjes op een rij.

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk

Een vloer die makkelijk te onderhouden is: het is de betrachting van iedere man of vrouw die gehecht is aan een nette woonst. Met keramische tegels ben je verzekerd van een hoogwaardige vloer die eenvoudig proper te houden is en zo op elk moment een verzorgde indruk geeft aan al wie de woning bezoekt.

 

 

Keramische tegels zijn kras- en slijtvast

Niets zo onesthetisch als een vloer die er afgeleefd uitziet. Wie kiest voor keramische tegels, geniet jarenlang van een onberispelijke vloer die uiterst kras- en slijtvast is. Ook met jonge kinderen in huis is het fijn om te weten dat je keramische vloer tegen een stootje kan.

Jongen speelt op vloer van keramische tegels.

Keramische tegels zijn oerdegelijk

Een keramische tegelvloer staat garant voor een stootvaste vloer die een zeer hoge breukweerstand heeft. Laat je een glas of een ander zwaarder voorwerp vallen? Dan zullen de keramische tegels niet zomaar breken. En da’s mooi meegenomen voor al wie graag jarenlang geniet van zijn favoriete vloer.

Keramische tegels en vloerverwarming

Almaar meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Op dat moment vormen keramische tegels een mooie combinatie dankzij hun goede warmtegeleiding en lage warmteweerstand zorgt je keramische vloer voor een optimale werking van je vloerverwarming. Zo geniet je op elk moment van een maximaal verwarmde woning.

Meer weten over keramische tegels?

Is je interesse in keramische tegels gewekt? Dan nodigen we je van harte uit om onze ruime tegelcollecties te komen bewonderen in onze toonzaal. Onze ervaren Wijckmans-medewerkers begeleiden je professioneel bij je zoektocht naar de geschikte keramische tegels voor jouw vloerproject.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over keramische tegels.

Vorige

Kom alles
ontdekken in onze
showroom, maak
een afspraak of
vraag een offerte

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media.