Stabilisé en chape

Bij elk bouwproject spelen chape en/of stabilisé een belangrijke rol. Het spreekt dan ook voor zich dat je op zoek gaat naar een firma waarop je kunt vertrouwen. Bouwmaterialenhandel Wijckmans in Ham (Limburg) is dat vertrouwen meer dan waard: met een eigen betoncentrale én eigen transportvloot ligt het gehele proces in onze handen, zodat wij je een feilloze samenwerking kunnen garanderen. Op zoek naar chape of stabilisé? Dan is Wijckmans de geknipte partner!

De samenstelling van chape en stabilisé

Stabilisé en chape zijn beiden een mengeling van zand, cement en water. De verhoudingen van deze bestanddelen verschillen echter bij chape en stabilisé, en ook worden er verschillende soorten zand gebruikt. De verschillende verhoudingen tussen zand, water en cement zorgen ervoor dat chape en stabilisé verschillende doeleinden krijgen. Heb je specifieke vragen over de samenstelling van chape of stabilisé? Neem dan gerust contact op met bouwmaterialenhandel Wijckmans.

Het gebruik van chape en stabilisé

Terwijl chape een afgewerkte dekvloer is, is stabilisé eerder een vulmiddel. Zo is chape de perfecte uitvulling in een vloeropbouw en kan op deze chape (zodra hij volledig droog is) vloerafwerking worden aangebracht zoals laminaat, parket of tegels.

Zoek je meer informatie over het afhalen, leveren, of de prijzen van chape en stabilisť? Dan helpen we je bij bouwmaterialenhandel Wijckmans graag verder

Stabilisé op zijn beurt past perfect op plaatsen waar de ondergrond bijvoorbeeld stabieler gemaakt moet worden. Met chape of stabilisé van Wijckmans komt elk project tot een goed einde!

Stabilisé en chape in Limburg? Daarvoor moet je bij Wijckmans zijn!

Als grondwerker, aannemer, particulier, ... kan je bij bouwmaterialen Wijckmans terecht voor het leveren of afhalen van stabilisé en chape. Naast onze eigen betoncentrale werken wij bovendien met onze eigen transportvloot, zodat alle leveringen snel en vlekkeloos kunnen verlopen. Zoek je meer informatie over het afhalen, leveren, of de prijzen van chape en stabilisé? Dan helpen we je bij Wijckmans graag verder.

chape stabilisť chape en stabilisť samenstelling chape

013 66 10 21

chape stabilisť chape en stabilisť samenstelling chape

info@wijckmans.be