Over bouwmaterialen Wijckmans in Ham

In de Limburgse Kempen kan je bouwmaterialenhandel Wijckmans vinden. De wortels van dit bedrijf gaan ver terug in de tijd. Zo begon alles in 1918, toen Jan Wijckmans de handel in kolen en meststoffen van zijn schoonbroer overnam en deze meteen uitbreidde in de sector bouwmaterialen. Doorheen de jaren onderging bouwmaterialen Wijckmans verschillende transformaties, en ook de dag van vandaag doen we nog steeds ons best om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends op vlak van bouwmaterialen.

Een van de grootste handelaars in bouwmaterialen van België

Doorheen vier generaties groeide bouwmaterialen Wijckmans uit tot een begrip in de bouwsector. Dit familiebedrijf uit Ham behoort tot de selecte top vijf van grootste handelaars in bouwmaterialen van België. Ons trouw en steeds groeiend klantenbestand bestaat uit zowel zelfbouwers, interieurarchitecten, aannemers voor woningbouw en bouwpromotoren als uit grote bouwondernemingen.

Bouwmaterialen Wijckmans is een van de grootste handelaars in bouwmaterialen van België.
Bouwmaterialen Wijckmans is gelegen in Ham, Limburg. Hier kan je al je bouwmaterialen bestellen.

Een totaalpakket van bouwmaterialen, betonproducten, vloeren en wandtegels

Bouwmaterialen Wijckmans staat als handelaar in bouwmaterialen, betonproducten, vloeren en wandtegels garant voor een totaalservice. Iedere klant, particulier of professioneel, kan rekenen op maatadvies én een snelle service. Bouwmaterialenhandel Wijckmans biedt een 'one stop shop' voor alles wat de bouw aangaat. Elk onderdeel van een bouwproject vind je hier, gaande van ruwbouwmaterialen en betonproducten tot vloeren, wandtegels enzovoort. Bovendien beschikken wij over een eigen wagenpark waardoor we een perfecte dienst kunnen garanderen.

Wijckmans in Ham voor al uw bouwprojecten

Voor bouwmaterialen in Limburg, België én daarbuiten ben je bij bouwmaterialen Wijckmans aan het juiste adres. De enorme groei van de afgelopen jaren veranderde niets aan de persoonlijke en klantgerichte aanpak die dit dynamische bedrijf al decennialang kenmerkt. Wil je graag bouwmaterialen bestellen of de prijslijst van onze bouwmaterialen bekijken, aarzel dan niet om contact op te nemen via mail of om bij onze bouwmaterialenhandel zelf eens langs te komen. Bij bouwmaterialen Wijckmans kunnen we elk project de baas!

bouwmaterialen bouwmaterialen wijckmans bouwmaterialenhandel bouwmaterialen belgie

013 66 10 21

bouwmaterialen bouwmaterialen wijckmans bouwmaterialenhandel bouwmaterialen belgie

info@wijckmans.be