Wijckmans in Ham, een betrokken partner

Voor elke klant, groot of klein, maken we graag de nodige tijd. Onze persoonlijke betrokkenheid bij elk project zal je verrassen. Bij bouwmaterialenhandel Wijckmans kan je bovendien rekenen op een hartelijke verwelkoming, een correcte en deskundige dienstverlening op maat én een vlotte afhandeling van alle afspraken. Wij beschikken over een uitgebreid administratief team dat een vlot en stipt verloop van het volledige dossier garandeert.

Zelf voelen en zien

In onze moderne en sfeervolle toonzaal ondervind je aan den lijve wat bouwmaterialen Wijckmans te bieden heeft. Zo vind je op onze benedenverdieping allerhande ruwbouwmaterialen. Op de bovenverdieping maak je kennis met onze afdeling bevloering, wandtegels, parket en laminaat. De toonzaal bevat verschillende demonstratieopstellingen die elk een verhelderende blik bieden. Onze bekwame medewerkers begeleiden je graag doorheen het gamma. Alle toonruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Een compleet gamma van ruwbouwmaterialen, vloeren, wandtegels enzovoort

Als leverancier van bouwmaterialen garandeert Wijckmans een totaalservice voor jouw volledige ruwbouw.

In onze afdeling vloeren te Ham vindt u wandtegels, parket, laminaat, enz...
Voor vloeren en wandtegels bieden wij op basis van de nieuwste trends en stijlen een zeer brede, exclusieve collectie aan. Onze eigen productie-eenheid voor beton fabriceert betonnen putten van 2.000 tot zelfs 20.000 liter.
Bouwmaterialen Wijckmans uit Ham (Limburg) levert bouwmaterialen en vloeren in BelgiŽ en Nederland.

Ook stortbeton of maatwerk in beton vormen geen enkel probleem.

Eigen calculatiedienst

Bouwmaterialen Wijckmans beschikt over een eigen vakbekwame calculatiedienst. Na het binnenbrengen van de bouwplannen krijg je op zeer korte tijd een gedetailleerde offerte voor jouw bouwplan of prijsvraag. Ons calculatieteam denkt met jouw project mee en stelt, waar mogelijk, verrassende technische varianten voor die je tijd en geld besparen. Onze calculatiemedewerkers staan steeds ter beschikking voor persoonlijk advies. Bovendien voorzien wij alle nodige technische ondersteuning met stalen en technische fiches.

Een snelle levering

Een stipte levering van de bestelde materialen behoort tot de belangrijkste doelstellingen van bouwmaterialen Wijckmans. Dankzij onze grote stock en een eigen transportvloot leveren wij volgens joúw deadlines. Voortdurend hebben we een twintigtal vrachtwagens op de baan die een perfecte service garanderen. Ons wagenpark is erg divers: we beschikken over opleggers, vrachtwagens, vrachtwagens met aanhangwagen, kraanwagens tot 30 meter, betonmixers, betonpompen, enzovoort. Dankzij die diversiteit kunnen we voor elk project het juiste voertuig inzetten. Ook uitzonderlijke transporten tot een breedte van 3,50 meter vormen geen enkel probleem. Deze enorme transportcapaciteit, die we uiterst flexibel inschakelen, vormt een van onze belangrijkste troeven.

Eigen transportdienst voor bouwmaterialen, betonnen putten en stortbeton.

Bouwmaterialen in heel België en verder

Onze reikwijdte strekt zich uit over heel België en de grensstreek in Nederland. Dankzij de centrale ligging in Ham, vlakbij het klaverblad in Lummen, ligt elke uithoek van ons werkingsgebied op amper enkele uurtjes rijden. Voor bouwmaterialen in Limburg, België én verder ben je bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham aan het juiste adres.

bouwmaterialen wandtegels ruwbouwmaterialen vloeren

013 66 10 21

bouwmaterialen wandtegels ruwbouwmaterialen vloeren

info@wijckmans.be