Bouwmaterialen Wijckmans

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen sta je voor een project waar je niet te licht overheen mag gaan.

Om je te helpen bij jouw bouwproject kan je daarom altijd terecht bij bouwmaterialenhandel Wijckmans. Met meer dan 75 jaar ervaring in de verkoop van bouwmaterialen kan ons vakkundig advies namelijk een belangrijke waardemeter zijn om jouw bouwplannen tot een goed einde te brengen. Ons team van professionals staat dan ook altijd voor je klaar met raad en daad!

Alles voor de ruwbouw van je woning

Bij bouwmaterialen Wijckmans in Ham vind je alles wat je nodig hebt tijdens de ruwbouwfase van je bouwproject. Van dakbedekking, gevelstenen, trappen in natuursteen en allerlei benodigdheden voor de buitenafwerking tot isolatiematerialen, welfsels en predallen: ons aanbod is bijna eindeloos! Bovendien vind je bij ons niet enkel de benodigde materialen, maar ook alle toebehoren en plaatsingsgereedschap hebben wij in huis.

Op zoek naar de geschikte vloer?

Ook bij het vinden van de ideale vloer kan Wijckmans je een handje helpen. Zo verkopen wij verschillende soorten vloeren, gaande van parket en laminaat tot tegels en vloeren in natuursteen. Daarnaast kan je bij Wijckmans ook terecht voor ook alle nodige onderhoudsproducten voor deze vloeren. Ben je een doe-het-zelver? Ook dan hebben we voor jou de benodigde producten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Bij bouwmaterialen Wijckmans vind je alle bouwmaterialen in onze bouwshop.
Betoncentrale en bouwmaterialen Wijckmans in Ham - Limburg.

Een eigen betoncentrale en eigen transportvloot

Niet alleen vind je in onze bouwshop alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject; wij beschikken eveneens over een eigen betoncentrale en eigen transportvloot. Zo produceren we zelf allerlei betonnen putten, stortbeton, predallen en welfsels, en ga zo maar voort. Wie bouwmaterialen bestelt bij Wijckmans kan er bovendien voor kiezen om deze door ons te laten leveren. Ons wagenpark in Ham (Limburg) bevat een grote diversiteit aan transportmiddelen, zodat wij alle bestelde bouwmaterialen kunnen vervoeren.

Een "one stop shop" voor alles wat jouw bouwproject aangaat

Als handelaar in bouwmaterialen, betonproducten, vloeren en wandtegels staat Wijckmans garant voor een totaalservice.

Iedere klant, particulier of professional, kan bij ons rekenen op advies op maat gecombineerd met een snelle service. Wij bieden dan ook een "one stop shop" voor alles wat de bouw aangaat: van de aardingskabel in de grond tot het zink op het dak. Letterlijk van A tot Z dus!

Bouwmaterialen Wijckmans bouwmaterialen betoncentrale natuursteen

013 66 10 21

Bouwmaterialen Wijckmans bouwmaterialen betoncentrale natuursteen

info@wijckmans.be